Anoniem
Veilige Haven Oost biedt een luisterend oor, informatie, advies, en hulp. Deze is anoniem, gratis, en vertrouwelijk. Je hoeft je naam niet te geven en niemand komt te weten dat je contact met ons hebt als jij dat niet wilt.

Ondersteunen en meedenken
We kunnen je ondersteunen bij het vinden van de weg die bij jou past en bij het omgaan met de lastige vragen die jij tegenkomt, bijvoorbeeld bij de vraag: “Kom je er wel of niet voor uit?” of: “Kan ik nog wel thuis blijven wonen?” of: “Hoe ontmoet ik mensen met vergelijkbare problemen?”
We gaan je er niet van overtuigen iets te doen dat jij niet ziet zitten. Maar we denken met je mee over hoe jij kunt omgaan met de gevoelens die je hebt op een manier die jij kiest en die bij jou past.

Telefoon, e-mail, WhatsApp of afspraak
Veilige Haven kan je ondersteunen via de
telefoon (bellen en Whatsappen) of via e-mail. Na anoniem contact kun je ook een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, als je dat wilt.

Bij Veilige Haven werken professionele hulpverleners die luisteren en begrijpen en ook daadwerkelijke hulp kunnen bieden als je nog meer in de knel komt; bijvoorbeeld thuis weg moet, met school moet stoppen, of misschien zelfs wel omdat je je niet meer veilig voelt.

Veilige Haven Oost is een initiatief van de gemeente Nijmegen en Sterker sociaal werk. 

 

Wil je contact met de Veilige Haven Oost? 

​Bel dan naar 06 34 000 277 

​Zijn wij op dat moment niet bereikbaar? 
​Dan bellen wij jou zo snel mogelijk terug.